maanantai 28. lokakuuta 2013

TJ 27 ja tuloskatsaus

57 päivää takana ja 27 edessä. Pienen pieni loppurutistus siis. Tänään tilanne on tämä:

Paino -9,5 kg (-1kg)
Vyötärö -12 cm (-1,5cm)
Lantio -8,5 cm (-1cm)
Rinta -7,5cm (ei muutosta)
Reisi -7cm (-1cm)

Mutta sitten vielä sellainen fakta, että minulla on nyt takana lähes kolme täysin treenitöntä viikkoa. Ja siinä ajassa on kuitenkin, kaikesta huolimatta ja sen ansiosta lähtenyt 3,5kg. Eli pelkällä ruokavaliolla on aivan mielettömän suuri vaikutus.

Tänään lähtikin sitten käyntiin uusi viikko, jota en enää suostu viettämään sohvan pohjalla, pinkki läppäri sylissä ja valittamalla blogissa kuinka selkään sattuu.

Aamulenkkien suhteen on käynyt nyt monena aamuna todella hyvä tuuri! Siis oikeastaan joka aamu kun sinne olen päässyt. Ilma on ollut todella leuto, tänään mittäri näytti +10 astetta. Ei tuule, ei sada, tie on vähän kostea, mutta ilma aamuisen, tai aamuöisen raikas. Ja joka aamu taivas on auennut juurikin heti kun olen päässyt sisälle. Niin kävi tänäänkin :D Saa nähdä, kuinka käy huomisen ja sen paljon puhutun syysmyrskyn.

Ja sitten tänään oli aika pakata reppu ja suunnata salille töiden jälkeen. Tunnustelin vähän, miltä salitreeni tuntuu selkäosastolla, ja mikä olo siitä tulee. Olin vähän lepsu ja palautin kaikkiin liikkeisiin aloituspainot, joilla lähdettiin liikkeelle silloin 8 viikkoa sitten. Hmmmm..... HMMMMM!!!! Joissakin liikkeissä selässä ei tuntunut mitään, joissakin tuntui vähän.... Normaali, täysin terve selkähän ei tunnu miltään. Sen olemassaoloa ei juuri tiedä muutoin kuin että se on vatsan vastakappale ja pidentää kehoa oleellisesti. Nyt se tuntui jonkun muun selältä. Siis ei kipua, mutta ei täysin normaalikaan. Treeni oli vähän "läpi suoritettu". Siis tunnollisesti sarjat loppuun, mutta mukana ei oikein ollut tunnetta. Kyllä se sieltä toivottavasti taas löytyy. Kolmen viikon tauko 12 viikosta on oikeasti todella pitkä tauko, ja tässä on nyt paljon kirittävää. Vaikka paino putoaa pelkällä syömiselläkin, sentit tarvitsevat treeniä. Tiivistyminen tapahtuu salilla ja lenkkipolulla. Neljässä viikossa ehtii vielä mitä vaan!

Olin muuten ihan varma, että kymmpi menee tänään jo rikki, siis se järjettömältä kuulostava lupaus, MIINUS KYMMENEN KILOA. No ei ihan mennyt, höööh! Mutta ens viikolla tässä niiiiin ollaan jo kymppikerhossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti