perjantai 4. lokakuuta 2013

Päivä 33

Eilinen ultimate-väsymys jatkui lähes 10 tunnin yöunina. Tarkoittaen sitä, että nukuin onneni ohi aamulenkin suhteen, enkä iltapäivälläkään päässyt salille. Mitä kummaa tämä nyt meinaa? Mutta tottelen kehoani. Kun väsyttää, silloin nukutaan. Kun paleltaa, puen lisää päälle. Ja mikä parasta: kun on nälkä, katson kelloa ja totean, että se onkin ruoka-aika. Eli turhaan ei tarvitse olla nälissään.

Tänään olen törmännyt pariin nettijuttuun, jotka ovat saaneet vähän miettimään.

Ensimmäisenä luin suomalaismissistä, joka salakuvasi kanssatreenaajan ja jakoi kuvan Facebookissa. Syystä että tuo mieshenkilö ilmeisesti näytti rumalta ja pukeutui rumasti ja teki missukan olon epämukavaksi, koska ei ollutkaan pukeutunut Gaspin huppariin. Tai jotain. En oikein jaksanut sitten enää lukea selittelyjä ja toimenpiteitä, että mitäs nyt sitten. Kuva on kerran laitettu nettiin, ja vaikka missi itse sen omalta FB-sivultaan jo poisti, viimeksi tänään löysin kyseisen kuvan ihan vaan Googlettamalla. Nyt kuva ei poistu ikinä netistä, enkä halua edes ajatella, mitä tuntemuksia tällainen on herättänyt kuvauksen kohteessa.

Toinen asia tuli vastaan vasta iltasella kotona. Nyt mennään jo Suomen rajojen ulkopuolelle, joten voin postata linkin tähän:

http://www.salon.com/2013/10/02/my_embarrassing_picture_went_viral/

Uh, nyt mennään epämukavuusalueella, ja syvällä mennäänkin. Koska kun lapsi 2v8kk näki tuon artikkelin puhelimessani avoinna, hän hihkaisi riemuissaan "SE ON MINUN ÄITI!"

Caitlin Seida


Vielä vuosi sitten lapsen mielestä "äiti" esiintyi Ylen Uusi päivä -ohjelmassa:

Thelma Siberg, s 1994
Hyhhyh, onpas pinnallisia ajatuksia! Sitten istuskelin sohvalla selailemassa päivän postia, ja ihmettelin, että näyttääpäs reiteni ohuilta tänä iltana :) Oli pakko ottaa ihan valokuva, ja ei, en aio julkaista sitä. Nauroin oikein ääneen itselleni! Hauskinta on se, että meillä on isot olohuoneen ikkunat, joissa harvoin on verhoja. Meillä ei myöskään ole kokovartalopeiliä, paitsi pimeällä ne olohuoneen ikkunat :) Meidän pihan takana on puisto, jossa varmasti paljon koiranpissattajia kulkee ilta-aikaan, ja arvatkaas mistä minä sitten peilailen itseäni? Niistä ikkunoista tietenkin :D Kohta lähtee loputkin lehdet pusikoista, ja näköala on taattu. Pitäisiköhän pyytää Joulupukilta se peili?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti