lauantai 5. lokakuuta 2013

Päivä 34

Rento lauantai kotosalla on ollut varsinaista olojen ilotulitusta.

Aamulenkki jäi TAAAAS väliin, en ota kantaa siihen olisinko saanut itseni liikkeelle, mutta puolisko oli myöhään töissä ja halusi nukkua, joten en viitsinyt tuota termiittiä jättää television vahdittavaksi.

Aamu alkoi siis rautaisannoksella piirrettyjä (joita itseasiassa kuunneltiin taustalla koko päivä). Ja rautaisannoksella normiaamupalaa, joka muuten painaa 570g. Eli evästä riittää!


Vähän epävarmana lähdin salille jo aamupäivästä. Epävarmana siksi, että meidän sali laajentaa tilojaan, ja siellä oli muuttohässäkkää tiedossa tälle viikonlopulle. Mietin, että onko siellä ketään, tai mitään, edes laitteita paikoillaan. Siellähän olikin oikein mukavan rauhallista :) Hyvä aika treenata siis.

Ja olikin melkoinen treeni! Ihmettelen pientä taantumusta itsessäni. Siis sitä samaa, mitä olen tässä koko viikon kuulostellut. Eli tuolla ohjelmalla ja noilla painoilla saa kyllä itsestään vaan märän läntin jäljelle. Ensimmäisellä viikolla painojen lisäyksen jälkeen olin elämäni kunnossa, ja olisin jaksanut bodata vaikka elefantilla, ja nyt ei tahdo millään rauta nousta. Mutta läpi meni, hiki lensi ja tuskaisat äänitehosteet ja irvistykset kuuluivat asiaan. Mutta mitäpä sillä on väliä, koska a) en kuule itseäni luurien läpi ja b) en peilaile itseäni sarjojen aikana. Ehkä pitäisi, liikeratojen ja muun kannalta, en tiedä.

Uhkarohkeasti jäin vielä crossarille jatkamaan aerobisella osuudella, joka on tällä viikolla ollut vähintäänkin kehnoa.

 Oli pakko vähän ottaa Sportstrackerdataa tähän mukaan :) Loppujen lopuksi ja taas kerran se väsymys on korvien välissä. Siis tottakai sitä pitää nyt kuunnella, että jos ei jaksa niin ei jaksa. Mutta silti sain revittyä lähes 1,5 tunnin treenin ja yli 600 kcal kulutuksen. Ei sitä nyt ihan kuraan kuollut kuttu ole voinut olla. 

Voimauttavaa oli myös tieto siitä, mitä kotona odottaa. Lounas ja PÄIVÄUNET! Päätin  jo aamulla, että tänään meillä nukutaan kunnon päikkärit. Otan lapsen kainaloon ja PALAUDUN. Ja melkein parin tunnin unet siinä sitten porskuteltiinkin. Ja sen jälkeen siirryttiin vielä sohvalle, lapsi nukkui sylissä ja minä nuokuin muuten vaan. 

Olen vahvasti ottanut tuntumaa tänään erilaisiin termogeenisiin vaikutuksiin. HUH! Ensin aamulla Ripped fatburneri aiheutti sellasen hullunmyllyn, että en ollut ihan varma oliko se nyt hyvä vai huono juttu. Yritän ottaa sen aina runsaan veden kera. Eli siis vielä runsaampi on tarpeen. Sitten lounas tuli maustettua niin vahvasti, että tuskanhiki valui selkää pitkin ja kyyneleet silmistä :D 

Siinä se sitten olikin. Laiska lauantai kotona. Päiväunien jälkeen jatkoin laiskottelua hyvällä omallatunnolla. Päivän työt ja vähän enemmänkin tehtynä. Nyt alkaa maanantai mittauksineen olla taas tosi lähellä. Keskiviikkona tiedossa oli huippulukemat, enää en ole niin varma... Aina se hirvittää, koska haluaisi ENEMMÄN ja NOPEAMMIN!

Ja sitten loppuun vielä VIIKONLOPUN HIMOTUIN! Nyt on jostain alitajuntaani iskostunut käpykakku,  ja millä sen sieltä saa pois?

Maistuis varmaan mullekin.....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti