sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Päivä 35 (ja päivä 36) + tuloksia

Oikeasti nyt on jo päivä 36, mutta eilinenkin jäi välistä. Teen tässä pikapäivityksen viikkotuloksista, koska iltapäivällä on tiedossa yhteistreenit oman pt:n kanssa, enkä välttämättä pysty enää sen jälkeen tekemään mitään.

Tuntoja edelliskerran yhteistreenistä voi lukea täältä.

Mutta sitten ne tulokset:

Paino -6kg (-600g)
Vyötärö -10cm (-1,5cm)
Lantio -5cm (-1,5cm)
Rinta -7cm (-2cm)
Reisi -3cm (-1,5cm)
Käsivarsi +0,5cm (+1,5cm) !!!

Olen tyytyväinen! Lisäksi aloin viikko sitten ottamaan joitakin extramittoja katastrofialueilta, ja vaikka ne tulokset eivät näy viikkoraportoinnissa, tulokset olivat huikeita :D YHDESSÄ VIIKOSSA SIIS!

Mutta sitten kehno juttu. Sain eilen siivotessani (!) oikean polveni todella kipeäksi.Oikein jäytävä ja jomottava kipu polven alapuolella, joka säteilee aina sääreen asti. Nyt tietenkin pelkään, että olen tehnyt jotain väärin SIIVOTESSANI, ja olen lääkinnyt itseäni Perskindolilla, Voltarenilla, Buranalla, villalla ja kylmäpussilla. Kipu ei ole muuttunut miksikään. Omituista on se, että  polvi ei vaivannut ollenkaan aamulenkilläni, joka muuten oli vauhdiltaan paras sitten koko aikana. Mutta heti lenkin jälkeen kipu palasi. HÖH!

4 kommenttia:

  1. Hei tosi upeeta, hyvä meidän Laura!!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Nyt olis kiva saada vielä enemmän vauhtia tähän hommaan, mutta katsotaan millainen palaute tulee. Ja katsotaan, millaiseen rääkkiin joudun tänään :S

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa! Oikeesti, tää sun blogi tsemppaa itteäkin tuonne lenkkipolulle!

    T. Kaikenlaisen urheilun vihaaja Heidi

    VastaaPoista
  4. Jeee! Mahtavaa jos nää vuodatukset antaa muillekin vähän tsemppiä. Nyt oli tälle niin oikea hetki elämässä, et mua ei pysäytä mikään. Ja sit kun vauhti pysähtyy, mä voin itsekin lukea nää läpi :)

    VastaaPoista