perjantai 11. lokakuuta 2013

Päivä 40

Matkaeväksiä
Tälläkään reissulla ei jätetä mitään sattuman varaan. Kuvassa näkyy matkaeväät viikonloppureissulle. Siinä on nyt vain hätätapauksissa käytettävät proteiinipatukat välipalankorvikkeeksi. Huomenna toki yritän normaalit rahkasörsselit syödä, mutta jos mökillä menee pitkäksi, pitää olla patukka hätävarana. Siinä on myös kahden päivän lounaspastat, kahden päivän aamiaiskaurahiutaleet ja kahden päivän cashewpähkinät. Sekä tietenkin kahden päivän vitamiinit, omegakolmoset ja fatburnerit.

Sellainen riski on tietenkin olemassa, että jos reissu itsestäni johtumattomista syistä venyy aiottua pidemmäksi, ei minulla tällä kertaa ole omaa mittanauhaa ja omaa henkilövaakaani mukana. Junamatkailuun sellainen nyt ei vain käy. Mutta siihen tähdätään, että maanantaina olla kotikylppärissä asemissa ottamassa puolivälituloksia. Kylläpäs on jännää!


Junamatkavälipalakseni valikoituikin sitten tällainen herkku. En ole IKINÄ elämässäni syönyt hyvää proteiinipatukkaa. Pelkästään niiden koostumuskin on jotain niin vastenmielistä.... Ja nyt tämä tuli ja räjäytti tajunnan herkullisuudellaan!!! Melkein itketti kun se loppui :( Vaikka se rahkaherkkuvälipala onkin päivän odotetuin ateria, niin kyllä maistui hyvälle. Siis suomeksi: maistui ihan karkille :D

Jano vaivasi kovasti, mutta en uskaltanut hirveästi juoda, koska matkustin kaksin lapsen kanssa. Sain ennakkonäytöksen junanvessan worst-case-scenariosta. Oltiin iiceen invavessassa itseasiassa vaipanvaihtopuuhissa, kun itse siinä pakkailin vielä tavaroita ja pesin käsiäni. Ja sitten yhtäkkiä lapsi keksi: "hei, mitähän näistä napeista tapahtuu kun painaa?" Ja ovi aukesi. Jos olisin istunut housut kintuissa pöntöllä sillä hetkellä kun se ovi liukuu hitaasti auki, en ehkä tiedä mitä olisin tehnyt. Nyt onneksi häkellyin muuten vaan. (tähän tilanteeseen voisi ehkä kuvitella sen Tähtien sota -tunnarin)

Se pitää nyt vaan tänään sanoa että kyllä on ollut vaikea päivä. Matkustaminen on jotenkin se hetki kun otetaan matkaevästä, karkkia, suklaata tai keksiä tai ihanmitävaan, käydään pullakahveillä ravintolavaunussa, tai ilman  lasta ihan vaan kaljalla. Siis on ollut erittäin vaikea päivä. Ehkä vaikein tähän saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti