lauantai 26. lokakuuta 2013

Päivä 55

Nyt alkaa olla aika pro-olo tämän diettaamisen kanssa. Eilen join elämäni ensimmäisen "öljyshotin" päivällisen yhteydessä. Siis 5g oliiviöljyä raakana, kun en oikein keksinyt mihin muuallekaan sen olisin sekoittanut. Olen vähän kranttu sen maun suhteen, siis toisin sanoen oliiviöljy maistuu kuvottavalta, ja pilaa kaiken muunkin mihin se on kosketuksissa. Pidin siis ruokani ruokana, ja otin öljyn erikseen. Tänä aamuna sekoitin öljyni raejuustoon, ja olihan se... Kevyen pähkinäinen vivahde :) En varmaan pilaa raejuustoani enää toiste, vaan pysyn shoteissa.

Kaikkeen tottuu?

Sweet-honey-sugar-pinky-pie-pony
Infernaalisen aamuhässäkän jälkeen ei ollut toivoakaan, että olisin päässyt lenkille, tai edes zumbaamaan itsekseni. Ehei, aamuni täyttyi imelistä ja siirappia pursuavista mylittleponeista, ja taisin lihoa viisi kiloa sitä sokerikuorrutteista ilottelua katsellessani, tai kuunnellessani. Vaikka pinkki on ehdottomasti all time favourite värini, kyllä liika on liikaa. Pidän myös kaikesta söpöstä, tyttömäisestä, blingistä ja glitteristä, kompensaationa sille, että mustanpuhuva synkistelykauteni alkoi jo ala-asteiässä, mutta liika on liikaa. 

Nyt minä rupesin jo tänään pohtimaan maanantain väliaikatuloksia. Vaikka tasainen kehitys olisi optimaalista, mielessä pyörii koko ajan kaikenlainen taktikointi. Ihan varmasti aamutulokseen vaikuttaa kaikki, mitä olen viikonlopun aikana tehnyt, syönyt ja juonut. Uuden ruokavalion vaikutus jää nähtäväksi, koska seuraavaan punnitukseen mennessä sillä on menty vasta puolikas viikko. Salitreeniähän en ole tähänkään asti harrastanut juuri ennen punnitusta, ja päätin sille antaa mahdollisuuden vasta ensi viikolla. Kun taas 30 minuutin aamuaerobinen saattaa olla punnituksen kannalta varsin edullinen ratkaisu. Etenkin kun koko viikonloppu vietetään kotona, enkä saa lapselle edes vaatteita päälle, ulosmenemisestä puhumattakaan (johtuen siis esi-uhman omasta tahdosta, ei niinkään omasta saamattomuudestani), polttelisi kyllä jotain jo tehdä.

Ja sitten se vesi!!!  Viikonlopun missiona olkoon riittävä, mielellään yläkanttiin mitoitettu veden juonti! Hyvä puoli on se, että kolmisen litraa saan kivuttomasti nautittua, mutta neljäs, saati sitten se viides, tuntuu olevan niin työlästä välillä.

Kesällä Turkin matkaa varten ostetut hävyttömän hinnakkaat bikinit testasin tänä aamuna. Nojaa, kyllä ne vielä menee :D Ainakin yhden uimahallireissun. En vain ole henkisesti valmis lähtemään uimahalliin yksin, tai siis kaksin lapsen kanssa. Mitä enemmän käsipareja, sitä parempi. Viimekertaisella uintireissulla opin jotain elintärkeää. Samoin kuin lentokoneissa ohjeistetaan hätätilanteessa pukemaan happimaski ensin itselle, ja sitten vasta lapselle, pitää uimahallissa pukea uimapuku ensin itselle ja sitten vasta lapselle. Tästä pitäisi olla näkyvät ohjeistukset pukuhuoneiden ja suihkutilojen seinillä! Alasti allasosastolle karkaava lapsi on ihan ok, etenkin Suomessa, jossa alastomuus ei varsinaisesti aiheuta traumoja kenellekään, mutta alasti allasosastolle lapsensa perässä säntäävä äiti onkin jo tarina erikseen.

Ja sitten kriisi. Toinen päivä ilman hiilareita, ja olen täysin valmis syömään kohta vehnäjauhotkin kaapista. Tänään kävin kaupassa, eikä minulle riittänyt enää ohimennen ystäväni käpykakun silittely. Tänään nostin kakun laatikossaan oikein syliini ja pitelin siinä hetken... NÄLKÄ! Nälkänälkänälkä! Onneksi ruokaa saa edelleen kolmen tunnin välein, mutta kyllä siinä välissä nälkä yllättää.

Selkä jumittaa, ja jumi aiheuttaa kipua. Kävin kävelyllä sen verran, että saan vähän liikettä rankaan. Huomenna, ONNEKSI, pääsen aamulenkille! Puntari näyttää nyt hyviä lukuja, toivottavasti sama linja jarkuu maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti