sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Päivä 56

Tänään juoksin taas yhden parhaista aamulenkeistäni! Olo oli loistava, keli oli loistava, ja kellokin vasta tunnin vähemmän, miltä näytti. Kerrassaan hyvä, toivottavasti myös tehokas. Sykkeen sain pidettyä aisoissa, nousi kyllä, mutta ei liikaa.

Virtaa riitti vielä poseiluunkin, tai pelleilyyn
Tänään meillä piti olla kahvikutsut, pullaa ja piirakkaa ja sen sellaista. Ei sitten ollutkaan, ja loppujen lopuksi kuitenkin oli. Lapsen kummit tulivat kylään, ja me lapsen kanssa leivottiin pätkismuffinsseja. HUOKAUS!!! Lapsi söi sitä taikinaakin varmaan kahden muffinssin verran. Olis varmaan minullekin maistunut. Kun otin möllykät uunista, vilkaisin ohjetta ja totesin, että rasva unohtui, mutta ihan hyvältä ne näyttivät ilmankin. Sokerille ja vehnäjauholle nyt ei mitään voinut, mutta kokonaiskalorimäärä niissä sitten jäi vähän pienemmäksi.

LaatumuffinSSien (anteeksi kielitoimisto, en vaan osaa puhua oikeakielisesti muffineista) lisäksi tarjolla oli karjalanpiirakoita ja munavoita ja tietenkin pannullinen kahvia. HUOKAUS!!! Olis varmaan minullekin maistunut...

Se oikea ruoka, dieettisapuska, on sitten tökkinyt oikein urakalla. Ei huvita, ei haluta, en jaksa.... Kaikki maailman tekosyyt on käyty mielessä, ja silti jokainen eväs on pistelty viimeistä murua myöten. On se hyvä, että huomenna taas arki alkaa ja loppuu tällainen toimeton vetelehtiminen, mitä nyt koko ajan jotain touhotusta ollut. Huomenna pääsee vähän töihin ja salille  lepäämään. Siis pois tästä pyykin ja tiskin keskeltä.

Firfarmi kyseli tänään facebookissa: "Sinä, joka lähdet aamulla lenkille satoi tai paistoi. Kerro terveisesti heille, jotka vain suunnittelevat asiaa. Eli miten ihmeessä saat itsesi liikkeelle?"

Tuo on kyllä aika helppo. Ja pätee mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vastasin, että äiti-ihmisille aamulenkki on omaa aikaa, rauhaa, hiljaisuutta ja illuusio vapaudesta. Juostessa olet vain itseäsi varten! 

Lisäksi boostasin pikkujoulufiilistä vielä vähän... Mietiskelin yhdessä ystäväni kanssa vaatteita ja asusteita ja vähän sovittelinkin.... Joitakin hankintoja ehkä täytyy tehdä, vaikka yritänkin pitää budjettilinjan. Ja sitten löysin jotain, joka on ehkä pakko jakaa teidän kanssanne!

Miesten muotoilevat anticellulit housut

Jos mieli näitä kuitenkin halajaa, joulupukille voi vinkata osoitteen www.slimagent.fi
Samaisessa putiikissa oli naisillekin kiristin ja puristin jos toinenkin, mutta minähän en niitä luonnollisesti enää tarvitse. Voi kyllä kuulkaa löytyy ihan omasta vaatekaapistakin kaikenlaista huijausvälinettä. Mutta tästä lähtien kaikki push ja lift ja slim ja stay haetaan salilta. Ei Anttilasta. 

Kello on vasta yhdeksän, mutta tuntuu kyllä kymmeneltä, eli pientä jetlagia havaittavissa. Taidan totella päätäni, heittää raejuustot nassuun ja painua petiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti