torstai 17. lokakuuta 2013

Päivä 46

Tämän päivän otsikko voisi olla vaikkapa Breznevin selkäsauna. 

Päivän ensimmäinen koettelemus oli selvitä jo yhdeksäksi fysioon. Kyseinen fysioerapeutti on vanha tuttu vain parin kuukauden takaa, ja tiesin odottaa kaikkea muuta kuin hellävaraista silittelyä ja rentouttavaa hemmottelua. Ja olikin taas melkoinen tunti! Lannerankaa ympäröivät lihakset olivat jo antaneet periksi pahinta jännitystä, mutta sitten siirryttiin alemmas.... Nyt eivät sanat riitä kuvailemaan kuinka minun musculus gluteus maximukseni möyhennettiin kokonaan uuteen uskoon. Sinne ne jännitykset olivat valuneet, persuksiin, ja VOI LUOJA ETTÄ SATTUI! Ja sattui... ja sattui. Jos treenatessa pt E:n kanssa menetän puhekykyni, nyt menetin jopa kyvyn hengittää. Tai ainakin unohdin välillä tehdä niin.

Uusi tuntemus oli myöskin se, että selkärangan tienoo oli vähän kosketusarka, suojaava rasvakerros ihon ja rangan välistä oli tuntuvasti ohentunut.

Nyt annetaan selkäraukan taas lepäillä vähän. Aamupäivän tunnit käsittelyn jälkeen olivatkin tuskaisat ja joka paikka arkana. Nyt iltaa kohden olo alkaa jo kohentua. Käsittely synnytti myös räjähtävän päänsäryn, joten lääkevastaisuudestani huolimatta tänään oli pakko käydä buranapurkilla. Nyt tietenkin jännittää, mitä tapahtuu ensi yönä, koska yöt ovat aina taantumuksen aikaa.

Sitten kivaa hömppää! Taas mennään vähän rimaa hipoen, rikonko omia sääntöjäni vai en, mutta päätin että en. Kulmakarvojeni perusteella olen ilmeisen läheistä sukua Leonid Brezneville.

Toisinaan onnistun pitämään asian kurissa ihan omatoimisesti, mutta sitten tulee taas hetki, jolloin asia kirjaimellisesti räjähtää käsiin, vai pitäisikö sanoa kasvoilleni. Tänään päätinkin sitten turvautua ammattilaiseen, koska olin voimaton.

Oma sääntöni tälle ajanjaksolle siis oli, että en saa ostaa tai hankkia itselleni mitään, ei vaatteita, ei kenkiä, tai muitakaan turhamaisia hyödykkeitä. Tarveasiat pitää miettiä erikseen, mutta ei mitään huvin vuoksi ja pelkästä ostamisen ilosta. EI-listalle kuuluu myös kaikki muu ulkonäköön liittyvä, eli ei kampaajaa, ei hiustenvärjäystä. Mutta sitten päättelin, että koska maksoin ammattilaiselle tänään siitä, että minusta poistetaan jotakin, eikä niin että varsinaisesti hankkisin mitään aineellista hyödykettä, sallin tämän vartin ulkonäköön liittyvän kohennuksen itselleni. Jos käsittelyyn olisi kuulunut esimerkiksi kulmien värjäys, olisi se mennyt jo sääntörikkomuksen puolelle.
Kas, näkyy silmätkin :D

Kyllä kannatti! Olo keveni ainakin kaksi kiloa, ilme toisen mokoman, ja ihan rehellisesti, kyllä varmaan ihan kiloissa voidaan mitata myös menetetyt kulmakarvat. Hienostunut piirre nuorella naisella, aijettä kun tykkään :D Mutta nyt tykkään niin paljon, että oli pakko pällistellä vähän kameran kanssa vessassa suljetun oven takana.





Mutta nyt lopetetaan tämä noloilu ja itselle nauraminen ja keskitytään loppuilta siihen mikä parhaiten osataan. Jos vaikka katsoisin jonkun elokuvan! Niitä ei kuitenkaan vielä kovin montaa ole tälle viikolle tullut katsottua...

Minulla on täällä nyt ollut aika kova kolmikko vähän vahingossa käsittelyssä. Ykkössijalle pääsee Matt Damon, joka on sulostuttanut päiviäni jo usealla eri filmillä. Hämis Tobey Maguire on hyvänä kakkosena vähän vahingossa, ei siis suunnitellusti. Ja tänään olen nautiskellut ahniinihanasta Jake Gyllenhaalista tällä kertaa vähän karvaisempana pahiksena. Pistetääs tänne vielä pojan kuva, just for fun <3

*******!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti