keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Päivä 38



Tänään oli kotipäivä. Meistä lapsi on siis sairas, kauhea räkäinen yskä, mutta ei se sitä itse tiedosta olevansa. Virtaa on kuin pienessä kylässä. Ja äiti taas... koko päivä kotona, piirrettyjä, piirrettyjä, pyykkiä, piirrettyjä. lounas, päikkärit. PIIRRETTYJÄ. Ja siinä samalla miljoonaa muutakin asiaa. Voisi luulla, että minä tässä olen toipilaana, niin jyrän alle jäänyt on olo nyt.

Kävin aamulenkillä, mutta sitä ei parhaalla tahdollakaan voi kutsua millään muotoa aerobiseksi. Löntystelin ja haaveilin, varmaan puoliksi torkuinkin vakioreittini kuuden aikaan läpi, ja palasin kotiin vällyjen väliin. Lähinnä siksi, että lihakseni tietäisivät, että niillä on jokin muukin tarkoitus kuin kipeänä oleminen :)

Päivän jännittävin juttu tuli sähköpostin muodossa. Eli palaute viikkotuloksista. Vastaus oli vähän sitä luokkaa kuin osasin odottaakin. Ihan ok pudotus. Eipä sillä 600 grammalla vielä juhlita, mutta koska tiedän, ja oletan, että valmentajakin tietää minun noudattavan ohjeita kirjaimellisesti, vastuu siirtyy eteenpäin: RUOKAVALIOON TULEE MUUTOKSIA.

En ole vielä saanut niitä muutoksia, eikä niillä niin hätä ole, muuten vaan olen tarkistanut sähköpostini noin 1500 kertaa tänään. Nyt sitten tietenkin olen spekuloinut koko päivän, että mitä sieltä voisi tulla. Itse veikkaan, että kalorimäärä laskee hieman. Ei paljon, mutta vähän. Nythän se on lepopäivinä noin 1200 ja treenipäivänä noin 1500. Eli missään alarajoilla ei missään tapauksessa vielä edes mennä. Ja helpoiten itse muokkaisin kalorimäärää hiilihydraattien vähentämisellä. Eli lounaspasta taitaa nyt olla vaarassa, olisikohan näin?

Monen monituisista elämäntapamuutosyrityksistä on ehdottomasti ollut se etu, että kaikesta on aina jäänyt jotain teoriatietoa päähän, eli energiajakaumat ynnä muu pikku nippelitieto on aika selvää. Ei ole siis yhdentekevää mistä ne kalorit tulevat.

Nyt pistän telkkariin jotain muuta kuin PIIRRETTYJÄ, ja kuulostelen korvat höröllä ollaanko meillä vielä huomennakin kotona. Oltaispa, eipä oltais... Eihän sitä enää tiedä itsekään, kumpi on raskaampaa, olla töissä vai kotona :D Töissä on aikuisia. Mutta siellä ei nukuta päiväunia. Töissä joutuu ryhdistäytymään, pukemaan vaatteet ja kaikkea päälleen, mutta kotona saa rötvätä verkkareissa.... En tiedä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti