maanantai 21. lokakuuta 2013

Päivä 50, tuloksia

Niin sitä taas punnituspäivä valkeni. Eipä niissä tuloksissa hurraamista ollut, kuten jo etukäteen arvelinkin, mutta en sentään aivan epätoivon syövereihin ole vaipunut. Ja tässä niitä tulee, kokonaistulos, ja tuttuun tapaan suluissa muutos viime viikkoon:

Paino -8,5kg (-0,5kg)
Vyötärö -10,5cm (ei muutosta)
Lantio -11,5 cm (-1cm)
Rinta -11,5 cm (-0,5cm)
Reisi -6cm (-1cm)

Ihmeitä ei siis ole viikossa tapahtunut, mutta niiden aika on vielä myöhemmin. Ja onhan tuossa nyt jo sentti poikineen, se on myönnettävä.

Tänään tein jännittävän ekskursion vaatekaappiini. Oikeastaan kaikki lähti pakottavasta tarpeesta siivota. Voin kertoa sen verran, että kun meillä tulee se pakottava tarve, se ei tarkoita viikon villakoria ja vähän pois paikoiltaan olevia tavaroita. EHEI! Se tarkoittaa villakoiralaumoja, kiloittain hiekkaa, ja tavaroita, joille muuten ei edes ole niitä omia paikkojaan, ja joiden seasta joutuu lapioimaan kulkureittejä esimerkiksi makuuhuoneen ovelta  sänkyyn. No, tämä oli siis tilanne, ja nyt oli pakko tehdä asialle taas jotain.

Minulta puuttuu jonkinlainen siivousgeeni kokonaan. Olen oikeastaan sekä sisäisesti että ulkoisesti niin epäjärjestyksessä ollut aina, että ei kai ole ihmekään, että olen ajautunut tilanteeseen, johon ei auta muu kuin tiukka kuri ja Superdieetti. Jokaisella meillä on omat syynsä ja tekosyynsä. Siivous menee lähinnä haahuiluksi, saatan yksi tavara kädessäni kiertää asuntoa ympäri ja yrittää keksiä sille sitä omaa paikkaa. Näin kävi tänäänkin, mutta positiivisin seurauksin. Ryhdyin nimittäin sovittelemaan vaatekaappini uumeniin unohtuneita vaatekappaleita, joita en muistanut edes omistavani. Housuja, jotka ovat aina kiristäneet ja puristaneet, ja takkeja, jotka jo ostettaessa ovat soineet saumoistaan. Ja niiiiiin moni niistä sopi päälle, näytti jopa hyvältä :) Ihan kuin olisi suorittanut tuntikausien shoppailumaratonin.

Olokin on kuin shoppailumaratonin jäljiltä! No, onko meillä nyt siistiä? Ei ole! Homma on nätisti sanottuna vähän vaiheessa... Mutta nyt hankin ensimmäistä kertaa aikuiselämäni aikana kesävaatteille oman säilytyspussin. Puolet vaatekaapin sisällöstä sukelsi talvisäilöön. Puolet  lähtee etsimään uutta kotia kirpputorilta, hyväntekeväisyydestä tai kaatopaikalta. Nyt ei kyllä matikkapää toiminut, sillä puolet + puolet = edelleen täynnä oleva kaappi :D Sattuuhan näitä...

Tykkään vähän härnätä näissä kirjoituksissani, ja paljastan, että tällä viikolla on luvassa räikeä sääntörikkomus. Millainen, ja mistä säännöstä on kysymys, sitä en vielä kerro. Sen kerron, että olen aika innoissani. Kaksi yötä pitää nukkua, kaksi päivää käydä töissä, ja aika paljon pitää vielä siivotakin ennen sitä, eikä kärsivällisyys ole varsinaisia hyveitäni. Onneksi huomiseltakin on jotain odotettavaa. Kivulloinen selkäruoto saa taas käsittelyä, ja luulen, että siinä touhussa ei peppukaan säästy. Tuskallinen iltapäivä siis luvassa, ja voi kyllä sitä on taas odotettukin!


ps. Aamulenkki tuli tehtyä tänään. Valitettavasti vain sekä selkä että sääolosuhteet ilmoittivat heti alussa, että ihan turha kuvitellakaan sykkeen nousevan optimaaliselle rasvanpolttotasolle. Sitkeästi olen silti sitä mieltä, että huonokin lenkki on parempi kuin ei lenkkiä ollenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti