sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Päivä 29: väliaikatuloksia

Tämä maskotti seuraa minua kaikkialle
Nyt ei tosin lankapäämaskotistakaan ollut oikein apua.... Yritän tässä jäsennellä ajatuksiani niin, että kirjoituksesta ei tule ärräpäitä sinkoileva kiukunpurkaus. Yritän suhtautua järkevästi.

Rivien välistä voinee siis lukea, että tulokset eivät miellyttäneet. Lyödään ne heti tiskiin ja itketään sitten:

Paino -5,4kg (0,7kg)
Vyötärö -8,5cm (-1cm)
Lantio -3,5cm (ei muutosta)
Rinta -5cm (-1,5cm)
Reisi -2,5 (ei muutosta)
Käsivarsi -1cm (-0,5cm)

Eli tuttuun tapaan taas muutos koko aikana, ja suluissa muutos viime viikkoon.

Nyt on sentit tiukassa, viime viikolla oli grammat. Kun ei tapahdu niin ei tapahdu. Ja sen voin sanoa, että yritetty on ihan sata lasissa. Eli pientä matalapainetta tiedossa täksi päiväksi.

Nyt ei muutenkaan aamu mennyt ihan putkeen. Raejuusto oli loppu ja kaasutin heti aamulenkin jälkeen toiselle puolelle kaupunkia ainoalle avoinna olevalle liikenneasemalle. Heti ensimmäisenä vastaani tuli kylmähylly, jonka oli kauttaaltaan peitetty ilmoituksilla
"KYLMÄLAITTEET EPÄKUNNOSSA, TUOTTEET EIVÄT OSTOKELPOISIA".
Justiinsa. Raejuustohylly onneksi oli toiminnassa ja tuote ostokelpoista, mutta yhden yhtäkään rasvatonta versiota ei kaupasta löytynyt. Eli tämä päivä mennään räikeästi rasvajuustolla. Onhan se 2% rasvapitoisuus ihan huikea...

Tänään en enempiä päivittele. Tiedossa tiukkaa aikatauluvääntöä, vielä tiukempaa salitreeniä ja loppupäivästä toivottavasti vauvakyläilyä. Omalla jälkikasvulla nenä vuotaa, mutta itse suljen nyt kaikki kanavat mahdolliselta syyslenssulta, koska viimeaikaisten tulosten valossa millekään sairastamiselle ei nyt ole sijaa elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti