sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Päivä 7, viikko kasassa!

Jos ei paremmin olisi tiennyt, olisi voinut eksyä


Tänään oli sellainen olo, että pitäisi tehdä jotain. Jos viikossa on määrätty
-3 kuntosalia
-2 aerobista
-4 aamuaerobista ja
-1 lihashuolto

Ja niistä on seitsemässä päivässä tehty
-1 kuntosali
-1 aerobinen
-3 aamuaerobista ja
-0 lihashuoltoa (okei, venyttelin vähän yks päivä)


Räpylöissä villasukkien sisällä tuntui, että rauhalliselle kävelylle voisi lähteä, mutta virhearvio oli melkoinen. Ei ollut jalkapohjat vielä siinä kunnossa, että sitä taapertamista olisi edes hyvällä tahdolla voinut kutsua millään muotoa aerobiseksi. Aamusumu tosin oli huikea! Tukka oli kuin sateen jäljiltä :)

Nyt siis jätän suosista kaikki urheilut, ettei tule mitään pitkäkestoisempaa kriisiä asian suhteen. Jos joku on suunnitellut kallista kemiallista tai laserihonkuorintaa itselleen, niin mulla on halvempi ratkaisu! Enterovirus. Iho kuoriutuu ihan nätisti ja nyt vähän jännittää, että kuinka paljon ja mistä kaikkialta. Ja ne kynnet... toistaiseksi paikallaan.

Mutta HEI! Viikko takana, 11 edessä! Tää pieni takapakki nyt ottaa päähän ihan todella paljon. Syömiset on kuitenkin mennyt just eikä melkein. Vettä saan päivittäin alas jopa 4 litraa, eikä tunnu parin ekan päivän jälkeen edes mahdottomalta. Saattaa olla, et raejuusto ja parsakaali alkaa tulemaan korvista pihalle jo aika pian, mutta palataan siihen sitten.Huomenna on totuuden hetki senttien ja kilogrammojen kanssa, ja ihan rehellisesti, tulos voi olla mitä tahansa. Eli palataan niihin lukemiin huomenna. Lähden nyt hakemaan sen puntarin jo autosta, että se on sitten heti aamulla käyttövalmiina :D

Mullahan on tietenkin tämä Withingsin ihanuus: http://www.withings.com/en/bodyanalyzer

Fiksu pikkukaveri, joka kotona toimii tietenkin langattoman netin avulla ja lähettää kaiken datan suoraan iLuuriin, josta voi sitten katsella graafisia taulukoita :D






 Miten mikään oli mahdollista ennen iLuuria (tai no älypuhelimia) ja miljoonaa erilaista appsia? Lähitulevaisuudessa seuraa varmasti myös postaus Sports Trackerin ihanuudesta. Mutta palataan siihen sitten kun sitä pääsee taas käyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti