lauantai 28. syyskuuta 2013

Päivä 27

Tänään kävin vähän sikailemassa Kärkkäisen sikapäivillä. Päivän ohjeistus itselleni kuului "älä osta mitään". Mitä mä olisin edes voinut ostaa, kun en kerran vaatteita? Arvatkaas, miten kävi?

Yksi henkilövaaka sieltä lähti mukaan ystävälle, joka aloittaa oman 12 viikon Superdieettinsä HUOMENNA!!!! JEEE!!! Ja vieläpä saman pt:n kanssa. Kyllä tämä teknologia on hienoa. Seisoin siellä puntarihyllyllä, valokuvasin kaikki ja lähetin viestinä eteenpäin, että MIKÄ NÄISTÄ :) Ei muuten olisi välttämättä löytynyt mieleistä. Ja minulla on vahva aavistus, että siitäkin taipaleesta saadaan blogi luettavaksi, toivotaan.


Ja minä sain sen himoitsemani heijastinliivin, joka EI LEPATA! Eikä hiosta! Eikä tee mitään muutakaan kuin on PINKKI ja HEIJASTAA!

Vähän pöljän näköinen yksistään tuo liivintapainen, mutta uskon, että toimii! Ja nyt sitten taas odotetaan, tulejomaanantai. Että pääsee testaamaan ja mittailemaan ja puntaroimaan.




Olohan ei ole sitten grammakaan laihempi eikä senttiäkään ohuempi. Mutta ei se sitä ole ollut aikaisemminkaan. Nyt on vielä vähemmän. Ja takaraivossa hieman painaa viime viikolla hidastunut pudotus. Ajattelen sen kuitenkin niin, että vastuu siirtyy eteenpäin. Koska voin käsi sydämellä vannoa noudattaneeni ohjeita (sitä cappuccinoa lukuunottamatta, jonka ehkä annan itselleni anteeksi lähiaikoina), vastuu tuloksista on valmentajalla. Joten ei hätää. Tässä asiassa luottoni on yli 100%, ja tiedän, että kaikki ohjeistukset ovat järkeviä, turvallisia ja tavoitteellisia. Minulla ei ole tarvetta kyseenalaistaa mitään. Voi kunpa elämässä muissakin asioissa voisi luottaa siihen, että kaikki toimii kun vaan noudattaa ohjeita. Että voisi oikeasti luottaa siihen. Kuntokuurit ja laihduttaminena ovat kaikenkaikkiaan stressaavaa puuhaa, ja onnistuminen on aika lähellä kun saa sen stressin pudottaa kokonaan pois :D

Järjestin tämän viikon treenit niin, että nyt on vapaa viikonloppu. Viikon aikana on tehty kolme salitreeniä, kolme aerobista ja neljä aamuaerobista. Eli nyt saan hyvällä omallatunnolla datailla tietokoneella tai maata sohvalla koko viikonlopun. Koirulille lupasin kyllä pitkän, rauhallisen kävelylenkin, mutta sehän ei ole keltään pois :) Treenittöminä päivinä hiilihydraattien määrä ja kokonaiskalorimäärä on vähän pienempi, ja sekään ei varmaan haittaa maanantaista punnitusta silmälläpitäen ;) Eli pientä taktikointia havaittavissa.

Veden juonti on tällä viikolla ollut asia, jota pitää taas pitää silmällä. Huomaan, että se vaan tahtoo taas jäädä.... Ja kun iltasella huomaa, että vielä kaksi litraa juotavana, niin eihän siitä tule yhtään mitään. Ei voi ennen nukkumaanmenoa tehdä mitään monen litran nestetankkausta. Hyvä puoli on se, että se kolmisen litraa on vielä minulle ihan normaali vesimäärä. Mutta kun määrää siitä vielä nostetaan litra tai kaksi, alkaa vuorokaudessa loppua tunnit. Ja fakta on se, että jos vesivaje alkaa jo aamupäivästä, ja lounasaikaan mennessä juotuja vesilitroja on joku puolikas, vaje kasaantuu ja loppupäivästä tulee kiire. NYT SIIS RYHTIÄ SIIHENKIN TOUHUUN!

Iltapäivällä fiilistelin 75 minuutin lenkin koiran kanssa, kuuntelin hyvää musiikkia ja nautin peltomaisemasta. Kiva niinkin välillä. Ja sitten illalla sain yllätysvieraan. NÄLKÄ!

Tässä vielä mun iltapalani. Joka siis kerrankin tuli tarpeeseen. En enää jaksa hifistellä minkään niin turhan kuin astioiden kanssa. Tämä maistuu päivä päivältä yhä vaan paremmalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti