perjantai 6. syyskuuta 2013

Päivät 4 ja 5

Niin kävi kuten epäilinkin, etten eilen ollut kykenevä päivittämään kuulumisia ensimmäisestä tapaamisesta pt:n kanssa kuntosalilla. Teen siitä salitreenistä oman postauksensa.

Jo toissapäivänä sormeen ilmestyi oudon kipeä ja kutiseva läikkä. Eilen aamusella huomasin käsien oireilevan enemmänkin, kuin myös mm päänahka tuntui "vuotavan" ja kurkkuun sattui. Tässä vaiheessa muistutan itseäni myös kolmantena päivänä ilmenneestä lämmönnoususta.

Heti ensimmäisenä ajattelin muuttunutta ruokavaliota, ei niinkään sitä, mitä siihen on tullut lisää, koska kaikki on tuttuja aineita, vaan enemmänkin sitä kaikkea roskaa ja paskaa, joka on jäänyt pois, ja jolla on itseään marinoinut jo vuosia. Yhdessä pt.n kanssakin päätimme lähteä poissulkevalle linjalle, eli bye bye herkulliset tuoreet kotimaiset tomaatit :(

Illalla käsien kutina muuttui kuitenkin sietämättömäksi kirvelyksi, siirtyi myös jalkapohjiin, ja kaikki ruoka sattui suuhun, siis ihan kaikkialle, nieluun ja kieleen ja ikeniin. Olo oli JÄÄTÄVÄ! Myöhäisillan soitto päivystyksen puhelinneuvontaan toikin sitten diagnoosin vaivalleni, joka tänään, viidentenä dieettipäivänä vahvistettiin lääkärissä: minuun on iskenyt enterorokko. Eli: käsiin sattuu niin että en voi tehdä juuri mitään. Uhmaan kipukynnystä näpyttelemällä tietokonetta. Jalkapohjiin sattuu niin, etten saa kenkiä jalkaan. Ja yön aikana pukkasi muutama oikein asiallinen rokkopaise myös naamaan. Pakkotaukoa treeneistä siis tovi, mutta ruokavalio on ja pitää!


Tässä on meidän lapsen päivällinen. Toisaalta voisin myydä vaikka jonkun raajani tuosta mössöstä ketsupilla! Sitten muistan, että eihän se oma ruoka kovasti erilaista olekaan....

 Tänään kehnovointisena tein innovatiivisia paistopussikokeiluja jälleen kerran. Tuloksista en vielä tiedä, ovat vielä uunissa. Mutta tyyli sopii tällaiselle ruuanlaittovammaiselle. Kaikki vaan sekaisin, monta annosta kerralla (täsä on tuloillaan neljälle aterialle), ja hus vaan uuniin, eipä tarvi hellan ääressä seistä.
Tässä testataan, kypsyvätkö täysjyväpennet myös pussissa. Jos kypsyvät niin MAAILMAN PARAS JUTTU!           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti