sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Päivä 21

Huh! Kolme viikkoa plakkarissa! Täysin kurissa ja nuhteessa, ei pienintäkään lipsahdusta eikä repsahdusta. Ja voi kyllä, ympärillä on vedetty herkkuja kuin missäkin piparkakkutalossa konsanaan.

Tehoseuranta päättyy myös toivottavasti tähän päivään. Perjantaihin asti kokosin siistiä, kronologisesti etenevää toimintakertomusta word-tiedostoon, mutta viikonloppu on puhelimessa sekavina sports tracker -ilmoituksia ja muistiinpanoina. Yritän ne huomenna sitten kääntää selkoformaattiin.

Oikea pohje ei tykkää juoksemisesta. Se suuttui sen verran eilisestä lenkistä, että tänään jätin aamuaerobisen tekemättä. Siksi että HUOMENNA aloitan uuden treeniviikon. Siis jotta pystyisin aloittamaan. Ja nyt ei siihen saa enää tulla aukkoja! Vähän harmitti, mutta tiedän, että vapaapäivä oli järkipäätös.

HUOMINEN JÄNNITTÄÄÄÄÄÄÄ! Huomenna katsotaan heti aamusta väliaikatulokset. Olo ei taaskaan ole kovin odottava, ja kuitenkin on. Pelkään sitä jumia, hidastusta, jotain, joka kuitenkin tulee. Jossain vaiheessahan se tulee. Tai sitten ei, mistäs sen tietää.

Huomenna myös lisään salitreenissä painoja :D ihan hurjaa!

Nyt otan vielä irti viimeisetkin viikonlopun rippeet, nautin HBO:n sarjatarjontaa ja raejuustoa. Olo on ihan tyytyväinen, mutta ei liian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti