maanantai 23. syyskuuta 2013

Päivä 22: väliaikatuloksia

Totuuden hetki koitti taas tänä aamuna klo 5:45, ennen aamulenkkiä.
Eilen kun maalailin niitä juminpiruja seinille niin sieltähän se sitten tuli. Vaikka tiedän, että ei se puntarin lukema ole kuin osa totuutta, silti se pistää vähän ketuttamaan.... Mutta tässä ne tulokset, koko ajalta, ja viime viikosta:
Paino -4,5kg (-0,5kg)
Vyötärö -7,5cm (-2,5cm)
Lantio -3,5cm (-2cm)
Rinnanympärys -3,5cm (-1cm)
Reisi -2,5cm (-0,5cm)
Käsivarsi -0,5cm (ei muutosta)

Projektia on takana neljännes ja senttejä on nyt kokonaisuudessaan häipynyt kuitenkin 17,5! Nyt eletään sitä ihana ärsyttävää vaihetta kun kaapista ei löydy mitään päällepantavaa. Vanhat housut ei toki enää kiristä, mutta ei ne kyllä oikein istukaan, ja uusia en piru vie osta :) Kaapissa onneksi löytyy kivoja "tavoitefarkkuja" ihan useammat, joita voisi sitten muutaman viikon päästä ruveta sovittelemaan päälleen.

Kuntosalille suuntasin heti töiden jälkeen. Salipäivinä työkassista löytyy aina melkoinen valikoima eväksiä. Parhaimmillaan siellä on sekä aamupala, lounas että välipala. Ja kuten on varmaan käynyt selväksi, ne annokset eivät ole mitään pikkuruisia. En tiedä, kuinka paljon ärtymystä herätän kollegoissa, kun jatkuvasti on joku eväspurkki työn alla :D

Tänään olikin evästys tarpeen, sillä koitti se suuri hetki: painojen lisäys! NYT MENI TREENI PERILLE! Se meni niin, että tuntui, ja naisellinen söpöstely oli toiminnasta kaukana :D Se jalkaprässitavoite, 150kg... Se meni jo tänään. Tein kolme sarjaa 145 kilolla, ja viimeset 15 toistoa vielä 150 kilolla. Ja kaikkeen muuhunkin sain lisättyä "pykälän verran", laitteissa siis.

Huomenna odotan jännityksellä palautetta pt:ltä viikon tuloksista. HUH! Mutta ajattelen sen näin, että koska itse tiedän tehneeni oikein, ja itse tiedän, että en ole missään asiassa huijannut, en muita enkä edes itseäni, voin olla ihan hyvillä mielin.


Spaghetti pollo arrabiata con broccoli, toisin sanoen samaa ruokaa kuin aina ennenkin :D
Lisäravinnepuolesta sen verran, että aamuisin nautittava ihana, vadelma-arominen rasvanpolttaja Star Nutritionin Ripped Hardcore on todennäköisesti alkanut oikeasti toimimaan. Kyllä meinaan tuli niin vahvat lämpöefektit sisuskaluihin tänään aamujuoksulla. Ei haittaa, vaikka vähän syysilma vihmoo kun on sisäistä lämmikettä. Varmuuden vuoksi ostin vielä astetta stydinpää chilirouhetta tänään kaupasta, että pysyn lämpimänä ympäri vuorokauden - sisäisesti. 

Sitten meidän pikku puistokemistien piti mennä katsomaan, mitä nämä pikku taikakapselit ovat oikein syöneet :D Olo oli kuin lapsena pienessä pahanteossa! Valkoinen on pelkkää kapseloitua hyvyyttä, eli vitamiineja ja mineraaleja. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti