tiistai 3. syyskuuta 2013

Mistä tässä on kyse?


Tässä on nyt se mitä lähdetään kutistamaan, kaventamaan, ohentamaan ja tekemään muutenkin parempaa ihmistä!


Projekti on paikallisen kuntokeskuksen järjestämä 12 viikon pituinen tehorutistus kaikille epätoivoisille punkeroille, jotka eivät saa mitään omin voimin aikaiseksi. Tai jotain sinne päin. Mutta meitä on siis ryhmä, vertaistukea JEE!, mutta tätä blogia tietenkin kirjoitan vain omasta näkökulmastani.
 
Meillä on Fitfarmin kouluttamat personal trainerit, jotka laativat ruoka- ja liikuntasuunnitelmat seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi.
 
Ruoka on aika askeettista, siitä on kaikki mukavuudet suurinpiirtein jätetty pois. Onneksi en ole kovin ruokavammainen ja pääsääntöisesti kaikki ravinto myös maistuu kohtuullisen hyvälle. No, kysytään samaa viikon, tai kuukauden, päästä.

Tässä treenittömän päivän päivällinen: 100g kurkkua, 100g tomaattia, 150 g parsakaalia ja 125g broileria. Treenipäivänä tähän lisätään 40g täysjyvämakaronia tai riisiä. Lounas on samanlainen :)
 
 

 Liikuntapuolella määräyksenä on 4 aamuaerobista, 3 aerobista, 3 salitreeniä ja 1 lihashuolto VIIKOSSA! Kyllä tuossa saa vähän mielikuvitusta käyttää kun mahduttaa tuon kaiken viikko-ohjelmaansa. Salitreenit tehdään yhdessä pt:n kanssa, ja kunhan ensimmäinen tapaaminen on huomenna, saadaan nekin kunnolla käyntiin. Sen verran olen ymmärtänyt, että helpolla meitä ei tulla päästämään :D
 
 




1 kommentti:

  1. Mut kuitenkin joitakin mausteita saapi käyttää..? ;) Tsemppiä yritykseen! (ja näin Yrittäjänpäivän kunniaksi kaikki onnistuu, eiks jeh).

    VastaaPoista