perjantai 20. syyskuuta 2013

Päivä 19

Nyt on tämän viikon kolme salitreeniä suoritettu, ja vieläpä ennalta suunnitellun aikataulun mukaisesti! Aamuaerobiset, joita pitäisi olla neljästi viikossa, pääsivät minusta johtumattomista syistä käyntiin vasta eilen torstaina, näin ollen saan koko viikonlopunkin nauttia aamulenkeistä. Mutta ei haittaa, koska tänään iltasella auton nokka käännettiin kohti landea!

Iso amazonin egoni sai roimasti buustia tänään salilla, jalkaprässissä, missäpä muuallakaan :) Laite oli aluksi varattu parimetrisen atleettimiehen toimesta, ja kun se vapautui ja mies alkoi poistamaan levypainoja, pyysin jättämään loput paikoilleen.
"Ai nää vai, tässä on 80kg?!" Joo joo, kaikki. "Siis jätän tähän vai?" Kyllä, ja laitan vielä vähän lisääkin :D

Suoritettuani omat sarjani eräs tyttö odotti jo vuoroaan prässiin. Sanoin hänelle, että levyjä on 100kg, ja sain vastaukseksi epäuskoisen "TÄH?! No ehkä mä otan vähän pois"

Minä ja mun teräspakarat <3

Oman pt:ni sattui olemaan tiskillä ja ohimennen kysyin hieman treenituntumasta. Kun nyt vasta kolmannen sarjan viimeiset toistot tuntuvat, no, pahalta. Ei siihen kuulemma kuole jos sattuu :) no ei varmasti! Selvisinhän siitä ensimmäisestäkin treenistä, vaikka en ollut ihan täysin luottavainen että selviäisin. Ja nythän on niin, että seuraavana päivänä sängystä pääsee ylös ongelmitta. Joten ensi viikolla tapahtuu jotain jännää :D katsotaan sitä sitten maanantaina!

Pari kertaa olen nyt kokeillut treenin aikana myös L-karnitiinia sisältävää rasvanpolttojuomaa. HERKKUA!!!! Ja mieletöntä juoda jotain muuta kuin vettä! Ja jos se vielä polttaa tätä syvälle juurtunutta elintasoläskiä, luulen että sen keksijälle pitäisi antaa joku Nobel. Karpalon makuinen Fast oli hyvää, mutta vihreän teen makuinen oli kuin.... Kesäinen lonkero tai eksoottinen drinkki!!! Ihan huikea elämys :D

 

Viikko päättyy taas kerran mihinkäs muuhun kuin lätyn käryyn. Joopajoo, lapsi sai iltapalaksi lättyjä. Automatkalla ilmassa haisi selvästi Pätkis ja King size Tupla. Eipä tässä sen kummempia. Odotan, että kello on ilta ja nautiskelen oman herkkuiltapalani. Viittaan kintaalla tuollaisille suklaalättyorgioille, koska odotan jo maanantaita ja seuraavia väliaikatuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti