torstai 19. syyskuuta 2013

Päivä 18

Tällä pitäisi piristyä...?
Huh! Tänään on ollut vireystasot niin pakkasen puolella, että. Aamuaerobinen starttasi vihdoinkin tälle viikolle klo 6 aamulla, ja jalat oli niin lyijynraskaat, ettei millään homma edennyt. 35minuuttia sain sitten hölköteltyä eteenpäin aamuhämärässä ja tihkusateessa. Olisin voinut kuuman suihkun jälkeen kääriytyä takaisin petiin ja peiton alle, mutta ei! Aamupuurot naamariin ja elantoa tienaamaan.

Sama alavireisyys ja raskaus jatkui töissäkin. Vaikka mulla on noin pirtsakka kahvikuppi, kuten kuvasta näkyy, ei se sisältö tehnyt muuta kuin olon entistä raskaammaksi.

Jotenkin oloon sopivasti PT kirjoittelikin pitkän ja avartavan tietoiskun levon tärkeydestä kehityksen kannalta. Tästä tuli siis lepopäivä. Vähän ansaittu ja paljon tarvittu lepopäivä. Itseasiassa, jos ruokailuaikataulut eivät olisi venyneet ihan mahdottomiksi, niinkuin tekivät, olisin jo tiukasti höyhensaarilla klo 21:12.

Tehoseuranta on turhauttavaa! Raportista tulee kilometrien mittainen. Ohjeiden pilkuntarkassa noudattamisessa on se hyvä puoli, että selviän aika lailla copy-pastaamalla koko hommasta, kun vaan tarkennan kullekin aterialle oikeat laadut.

Minulla on uusi ruokahitti, mutta kerron siitä sitten kun ehdin sen valokuvaamaankin :) Nyt se katoaa ääntä nopeammin valmistuttuaan, eikä ole päässyt valokuvaan vielä kertaakaan. Mutta nyt lähden kiireesti lapioimaan iltapalaraejuustot vielä kitusiin, että pääsen nukkumaan <3

2 kommenttia:

  1. Lepoa tarvitaan ja se on aina ansaittu! Kerro, kerro siitä ruokahitistä, hyvät ideat on aina tervetulleita... eihän se oo sitä parsakaalia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kerron siitä ensi viikolla kun saan herkullisia valokuvia havainnollistamaan ateriaa. Mutta kyllä, parsakaalia kuuluu kaikkiin lämpimiin aterioihin, paljon tai tosipaljon :D

      Poista