tiistai 17. syyskuuta 2013

Päivä 16

Päivällä ajattelin, että tämän päivän kirjoitukseni sisältäisi vähän syvempää pohdintaa treenin ja perheen yhdistämisestä, eli sitä perinteistä hyvä äiti - huono äiti -märehdintää. Mutta ei kuitenkaan. Tulikin muuta mieleen :) Se on niin syvä suo, mutta sinnekin vielä päästään.

Projektiin kuuluu pt:n palaute väliaikatuloksista sähköpostitse, mutta vaikka tulokset olen täälläkin jo julkaissut, E.n palaute odottaa minua työsähköpostissa, lukaisen sen siis huomenna. Heti aamusta. Tottakai kiinnostaa, mitä sieltä tulee. Itse olin positiivisesti yllättynyt tuloksistani, mutta kuten eräs lempilauseeni kuuluu:

Tyytyväisyys tappaa kehityksen!

Näin se vaan on. Sitten kun oma peilikuva alkaa miellyttämään, on ihan turha kuvitella, että tekisin mitään sitä muuttaakseni. (ja nyt älkää kukaan sitten ajatelko mitään että no miksi sitä sitten pitää muuttaa, se ajatus on oravanpyörä, ja nyt on valittu tämä tie)

Tämä projekti etenee siis ryhmänä, pienempinä joukkueina kolmen eri valmentajan johdolla, ja tottakai yksilötasolla. Nyt kävi niin, että minun ryhmälleni napsahti TEHOVIIKKO.  Huomisesta alkaen KAIKKI kirjataan ylös: syödyt ruoat, juodut vedet, liikunnat. Ihan kaikki! Periaatteessa vähän ärsyttää, mutta toisaalta, mikäs hätä tässä. Kun tähänkin mennessä on soiteltu nuottien mukaan, niin ei kai se sen kummempaa ole kuin siirtää sama paperille. 

Tehtäväksi annettiin myös ilmoittaa maksimisykkeet ja keskisykkeet ja poltetut kalorit, jos käyttää sykemittaria. Se tahtoo aina joskus vähän jäädä kotiin hyllynkoristeeksi, ja nyt onkin hyvä syy ottaa se joka päivä käyttöön. Ja tästä päästäänkin appsien lempilapseeni: Sports Trackeriin. 

Sisäinen analyytikko minussa haluaa nähdä dataa ja diagrammeja ja tilastoja ja kuvaajia, ja mikäs sen parempi värkki kuin Sports Tracker. Sinne tallentuu kätevästi puhelimen mukana kaikki kävellyt ja juostut kilometrit, ja nyt sykevyön mukana sykkeet ja kalorit, ja kartat ja nopeudet ja kierrosajat ja, ja, ja.... Miten tehtiin mitään ennen älypuhelimia?!? Kysyn vaan :D



Koska aerobisen treenin tulisi kestää 60 minuuttia, seuraava pähkinä purtavaksi onkin, mistä keksiä sopiva reitti, jonka kiertämiseen menisi se tunti. Voihan sitä toki jäädä vartiksi lähiöön omaa kortteliaan kiertämään, mutta ehkä on parempikin ratkaisu.

Sports tracker pääsee heti huomenna seuraamaan myös salitreeniä, nouseeko syke samalla kun rautakin? Ja huomisesta lähtien jokainen suolagrammakin on paperilla ylhäällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti