sunnuntai 17. marraskuuta 2013

tj 6 - toiseksi viimeiset tulokset

EI HUONO!!! Olisin viikonlopun löysäilyn jälkeen voinut odottaa pahempaakin.

Paino -11,5kg (-0,4kg)
Vyötärö -14cm (ei muutosta)
Lantio -12,5cm (-1,5cm)
Rinta -9,5 cm ( ei muutosta)
Reisi -8,5cm (ei muutosta)

Nyt on kieltämättä vähän painetta ilmassa. Viimeinen viikko. Viimeiset rutistukset ja loppukirit. Treenaanko ihan hulluna viimeiset päivät vai taktikoinko pelkillä rasvanpolttoaerobisilla ja lepäilyllä? Ainakin tiedossa on yhteistreeni valmentajan kanssa ja lauantaina koko superdieettiporukan kanssa. Tietenkin oma osallistumiseni lauantain yhteisjumppaan on yhtä varmaa kuin epävarma aikataulullisista syistä, kiitos rautatiemonopolin.

Aamuaerobiset pyrähdetään tottakai jokaisena aamuna kun se vain on mahdollista. Tänään se ei ollut, ja sen vuoksi kävinkin eilen illalla juoksemassa. Ihmettelin jo kertaalleen viime viikolla hapenottokyvyn paranemista, ja jatkan samaa nyt. Eilen pingoin minkä kintuistani pääsin, hypähtelin ja tein villejä spurtteja. Lisäksi reittini kiersi taas ihmeellistä siksakkia, ja silti en saanut kasaan kuin 40 minuuttia ja 5,5 km. Tuloksena hengästymätön ja hikoilematon juoksija. Hölkkääjä, ihan kuinka vaan. Nyt pitää ehdottomasti keksiä jotain uutta, jotta kehitystä tapahtuisi jatkossakin. Silmäilin jo innostuneena mynextrun -sivustoa puolimaratonin kiilto sielussani.

Sain valmentajaltani palautetta, että hän on ollut erittäin tyytyväinen paitsi tuloksiini, myös projektille antamaani panostukseen. Kyllä se vain lämmittää mieltä :) Ja näillä näkymin yhteistyömme tulee siis jatkumaan ensi vuonna. Huippua! Kevään puolella lähtee siis käyntiin todellinen  kesäkuntoprojekti, mutta ensin harjoitellaan "loppuelämää" hetki omillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti