perjantai 22. marraskuuta 2013

tj 2

Eilen jäi kirjoitukset kirjoittelematta, ehkä siitä syystä, että käytössäni ei ollut kaipaamaani sihteeriä, joka olisi kirjoittanut puolestani. Muutenkin keskityin lähinnä vain palautumiseen, lepäämiseen ja paranemiseen. Niin että oli vähän kädet kipeänä :D Kuten pitikin olla.

Nyt on kyllä todellinen final countdown menossa. Virallisen viralliset tulokset siis HUOMENNA! Mitähän poppakonsteja tässä enää keksisi? Eilen parantelin kituvia ruumiinosiani sekä ohjatussa venyttelyssä että kotisaunan lauteilla. Ja juomalla litroittain vettä ja katsomalla peräti kolme jaksoa kotimaista hömppäsarjaa Ylen Areenasta (sielunhoitoa).

Tänä aamuna tulikin puolivahingossa vähän lisävastusta aamuaerobiseen. Jos ei tule hiki juostessa, niin vastasatanut puuterilumikerros ja toppapuku kyllä nostaa hien pientaan. Lumi tuli yön aikana ja ulkona näytti kylmältä ja liukkaalta. Pukeuduin paksusti ja ajattelin vain kävellä reippaanlaisesti, mutta koska ulkona siis ei ollut kylmä eikä liukasta, pistin kesälenkkareilla vielä juoksuksi. Jotenkin symbolista, että talvi tulee nyt kun projekti loppuu. Sehän olisi voinut tulla jo kuukausi tai kaksi sitten.


Tänään järjestin lapselle ja sen poikaystävälle (joo, ne on kolmevuotiaita, mutta siis ystävä ja poika!) lettukestit. Se tuoksu meinasi tietysti tehdä minut hulluksi. Minulla on maailman paras lettupannu, mutta se on so last season, eli kun meille tulee tammikuussa uusi induktioliesi, niin bye bye lettupannu. Eli nyt sitten paistellaan lettuja ja lättyjä ja munakkaita minkä keretään ja heitetään hiljaiset hyvästit tälle superpannulle. Saatan jopa kehittää reseptin maailman parhaalle proteiinilätyskälle, kunhan pääsen vauhtiin.

Huomatkaa "koirankuppi" vasemmalla, johon voi kipata epäkelvot räiskäleet

Puntarilla olen vakaista aikeista huolimatta ravannut tänään enemmän kuin olisi normaalin järjen mukaan tervettä. Aamupaino oli kelvollinen, mutta iltapäivällä pääsin yllättämään itseni. Nyt illalla taas vähän tahmeilee. Ei tässä siis mitään paineita, mutta taidan nukkua jossain pilkkihaalarihikipussissa ja hikoilla kaikki löysät pois :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti