sunnuntai 10. marraskuuta 2013

tj 14

Tänään isänpäivän kunniaksi sosiaalinen media tarjoili toinen toistaan hienompia ja maistuvamman näköisiä ja oloisia kakkusia. Moni myös harrasti fiiniä ravintelisyömistä ja muuta eksklusiivista. Valitettavasti meillä ei isukki päässyt moisesta osalliseksi, mutta oli sentään kortteja, lapsen itsetekemä lahja ja huoltoasemalta ostettu berliininmunkki kakkuna. Ekstralahjana raskaan työn raataja sai kotiin palatessaan tyhjän ja hiljaisen kodin, kun me tytöt lähdettiin leikkitreffeille.

Nyt hyppään treeniaiheesta hieman sivuun, toiseen harrastukseeni, eli neulontaan. Oikeasti sekä neulonnassa että kuntoilussa on paljon yhteistä. Lähes pakkomielteisesti aina suunnittelen uusia juttuja, uusia tavoitteita, ja haluan aina kaiken. Toteutus jääkin sitten vähän puolitiehen. Elämäni on täynnä sekä keskeneräisiä neulontatöitä että kuntoiluprojekteja. Nyt minulla on toivoa! Nyt olen saanut yhden asian sujumaan hyvin. Olisiko aika myös siivota keskeneräiset neuleprojektit kaapeista, purkaa ne tai tehdä valmiiksi?

No, viime viikolla aloin kipeästi kaipaamaan kuitenkin uudenlaisia neuleprojekteja :) Nyt kun treeni on tuottanut tulosta, alkaa vain taivas olla rajana, mitä voisin kuvitella pukevani ylleni. Ja nyt olen viikonlopun viettänyt, no paitsi leväten tietenkin, myös kuumeisesti etsimällä erästä tiettyä neulemallia, jonka ihan varmasti olin nähnyt jossain. En löytänyt, mutta etsiessäni löysin noin tuhat muuta kivaa juttua :D

yksi monista keskeneräisistä...


Eli nyt viimeistään lisää tunteja vuorokauteen kiitos! Nyt siirryn aivot narikkaan -tilaan, ja jännitän huomista väliaikatulosta vasta huomenna. On minulla pieni aavistus.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti