tiistai 19. marraskuuta 2013

tj 5

Nyt saimme sen verran tietoa, että viimeiset VIRALLISET punnitukset ja mittaukset suoritetaan lauantaina 23.11., eli kun kalenterini näyttää TJ 1. Siinä on sitten koko 83 päivän työ ja tulokset, sunnuntaina voin vielä vähän fiilistellä, ja sittenpä tämän blogin tarina alkaa olla siinä.

Pientä painetta ilmassa, koska viimeisen yhteistreenin ajankohta ei ole ollut tiedossa. Varmuuden vuoksi salireppu on ollut koko ajan lähtövalmiudessa. Mutta se on siis huomenna! Vähän, tai aika paljonkin taas jännittää, vaikka tiedänkin olevani taas innosta halkeamaisillani huomenna. Aikataulullisesti aamuaerobisetkaan eivät onnistu tällä viikolla, ja siitä syystä tänään trampoliini kokee ylösnousemuksen varaston uumenista. Huomenna klo 5:30 viritän sykemittarin ja Spotifyn, ja katson, mitä saan aikaiseksi pomppimalla (nyt sormet ja varpaat ristiin, että lapsi suostuu nukkumaan edes kuuteen saakka).

Juoksulenkkien tehottomuus on ollut mielessä taka-alalla jo muutaman päivän, ja olen asiaa nyt ajatellut. Jos aina juoksee samaa lenkkiä ja samaa nopeutta, niin kehitystähän ei tapahtu, vaikka hukkaankaan se ei tietenkään mene. Heräsin kahdelta yöllä kovaan kaatosateeseen. Saattoi siinä joku viittä vaille 3-vuotiaskin olla osasyyllisenä. Normaalisti olisin ehkä miettinyt, että "voi ei, toivottavasti aamulla ei enää sada", mutta nyt totesinkin vain mielessäni, että "hyvä kun sataa, eipä ainakaan ole tiet jäässä aamulla, pääsee juoksemaan". Ja tänään sitten myös juostiin.

Juostessani analysoin joka askelta, ja kirosin mielessäni, miksi juuri tänään en laiskuuttani laittanut sykemittaria. Juoksuvauhti tahtoo helposti hiipua sille mukavalle, tutulle ja turvalliselle hölkkäalueelle aina pienen spurtin jälkeen, ja tänään ihan tietoisesti kiristin tahtia heti kun se alkoi hiipumaan. Lopputuloksena oli sopivasti hengästynyt ja hikinen lenkkeilijä, sekä hyvä nopeus! Reitti itsessään oli sama kuin ennenkin.

Keskinopeus :D

Eilen vietin itsekseni pienimuotoista etukäteisjoulua. Mainostan tässä samalla vähän. Luonnonkosmetiikan verkkokauppa Jolie pomppasi tietoisuuteeni vähän aikaa sitten facebook-mainoksena. Jokin siinä kiinnitti huomioni ja sai klikkaamaan, vaikka muuten viittaan aikalailla kintaalla moiselle mainonnalle. Se olikin sitten menoa. Viime perjantaina sijoitin pienen omaisuuden tuotteisiin, jotka myytiin niin hyvin Jolien omassa blogissa, että olin, no, myyty. Pisteenä iin päälle sain aivan ihastuttavaa palvelua sähköisesti, kun kyselin heiltä etäkonsultaatiota tuotteiden valintaan. Tilasin kaiken, mitä he suosittelivat, koska perustelut olivat niin hyvät. Ihanuus saapui siis eilen, toimitusaika yksi arkipäivä.

Kaunis paketti

Kaunis silkkipaperi

Ja vielä käsin kirjoitettu viesti...
 Muutakin ihanaa siirtyi eilen omistukseeni, nimittäin kengät, joita sovitin jo viime viikolla. Sitten nukuin yön yli, ja toisenkin... ja aika monta yötä. Kunnes hain kengät kotiin. Ai mikä diili, että en osta mitään ennen Superdieetin päättymistä :D ???


Nyt minut saa kutsua juhliin!

Vaatetilanne on myös aika katastrofaalinen. Murhemielellä heitän kohta lempifarkkuni roskiin. Ne alkavat paitsi pyöriä päällä, ovat myös jo totaalisen puhki-istutut. Uusien ostaminen on vain iso kynnys, etenkin kun kehonrakennusprojektini ei suinkaan pääty tähän. Nyt on vasta alkusoitot soiteltu sen suhteen. Päätin, että tässä vaiheessa hankin vain eettisesti epäilyttäviä halpavaatteita ruotsalaisista ketjuliikkeistä, ja katsotaan tilanne uudestaan, kun kesäkunto kolkuttelee ovella.

Päivän mietelmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti